Sport

2017-10-12, 12:56:18

Bora: „Am ştiut că lupta pentru evitarea retrogradării va fi infernală”

CSM Slatina va avea parte de o misiune grea în lupta pentru salvarea de la retrogradare, dacă anumite echipe, cum este Dunărea Brăila, îşi vor rezolva problemele financiare. Gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora este ultima clasată, fiind de asemenea singura echipă fără niciun punct acumulat.

Antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Victorina Bora, a declarat, după meciul cu CSM Bistriţa, când s-a ratat cu puţin obţinerea unui prim rezultat pozitiv, că se aştepta ca lupta pentru puncte să fie extrem de grea. Gruparea slătineană a înregistrat patru înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate, iar drumul către salvare va fi extrem de sinuos, mai ales că în următorul joc adversară va fi HCM Râmnicu Vâlcea, favorită în obţinerea punctelor puse în joc.

„De la început am ştiut că va fi infernală lupta pentru evitarea retrogradării. După meciul cu Minaur, am spus că a fost un joc care se apropie de cele din Liga Naţională, un pic mai slab decât cea mai slabă echipă din prima ligă. Cea mai slabă echipă din ligă, joacă mai bine decât Minaur. Ştiam că va fi infernal, ştiu că diferenţa între prima ligă şi Divizia A este enormă, mai ştiu că avem nevoie de jucătoare de valoare, însă asta este tot ce putem la momentul acesta”,
a declarat Victorina Bora, după meciul cu CSM Bistriţa, pierdut la limită, scor 27-28.

Liga Naţională are în componenţă 14 echipe. Locurile 11 şi 12 participă la un baraj de menţinere/promovare, disputat în compania unor formaţii din eşalonul secund, în timp ce locurile 13 şi 14 retrogradează direct.


Comentarii

Redacţia

2017-10-12 12:56:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...