CSM Slatina

2017-02-02, 14:13:13

Bora: „Întâlnim o echipă bine instruită”

Antrenorul echipei CSM Slatina, Victorina Bora, îşi atenţionează jucătoarele să nu se relaxeze niciun moment în confruntarea cu junioarele de la Extrem Baia Mare.

Chiar dacă în tur s-au impus la scor, Bora susţine că handbalistele băimărene au potenţial, iar meciul trebuie tratat cu maximă seriozitate.

„Nu va fi deloc uşor, este o echipă bine instruită, au multe junioare, dar şi câteva senioare. Sper să respectăm tot ceea ce pregătim, să ne câştigăm punctele puse în joc”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Victorina Bora, despre confruntarea cu CS Extrem Baia Mare.

Adversara echipei slătinene din runda inaugurală a returului se află pe locul cinci în clasamentul seriei, cu 15 puncte acumulate.
 

Comentarii

Redacţia

2017-02-02 14:13:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro