Agricultură

2019-05-27, 12:13:20

Buluc, la Direcţia Agricolă Judeţeană Olt. Zeci de fermieri din judeţ depun documentele justificative pentru Programul Tomata

Zeci de fermieri din judeţ au venit la Direcţia Agricolă Judeţeană (DAJ) Olt cu documentele justificative, asteptând să încaseze subvenţia de 3.000 de euro cât mai repede.

Legumicultorii olteni au venit, luni, în număr mare la sediul Direcţiei Agricole Judeţene Olt ca să-şi depună documentele justificative pentru a primi subvenţia la tomate.

Un fermieri de la Izbiceni spune că a vândut două tone de roşii şi a ajuns la DAJ Olt ca să depună documentele, bifând astfel şi ultima condiţie a Programului.

Noi am vândut cele două tone de roşii şi am venit să depunem chitanţele, ca să facem dovada. Să bifăm şi ultima cerinţă din Program. Nu este greu să îndeplinim condiţiile, pentru că noi facem legumicultură de mulţi ani. Ne sunt de mare ajutor aceşti bani. Noi am depus şi anul trecut”, a spus legumicultorul din Izbiceni.

Reprezentanţii DAJ Olt spun că vor mai cere o nouă tranşă de bani pentru legumicultorii olteni care au depus toate documentele.

„Ne aşteptăm în continuare să vină fermierii să-şi depună documentele. Sunt foarte mulţi în această perioadă, dar specialiştii noştri încearcă să preia repede dosarele. Vom mai cere o nouă tranşă de bani pentru fermierii care au făcut dovada comercializării roşiilor”, a spus directorul adjunct al DAJ Olt, Ion Anuţa.

Fermierii olteni îşi pot depune documentele justificative până pe 15 iunie.

5.250 de legumicultori olteni s-au înscris, în acest an, în Programul Tomata. Numărul mare a propulsat judeţul Olt pe primul loc la nivel naţional.Comentarii

Redacţia

2019-05-27 12:13:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...