Social

2019-10-10, 16:05:31

Bursă absolvenţi: Angajatorii din judeţul Olt au anunţat primele 223 de locuri de muncă vacante

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui numar cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursa absolvenţilor, eveniment organizat pe data de 18 octombrie.

Bursa locurilor de muncă pentru aboslvenţi se va organiza pe data de 18 octombrie, cu începere de la ora 9.00, în Slatina, la Casa de Cutură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional.

Până la data de 10 octombrie 2019, au fost contactaţi 63 de agenţi economici, din care 23 au confirmat participarea, cu un număr de 223 de locuri de muncă vacante, din care 10 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer construcţii civile, inginer piscicol, inginer drumuri, inginer autovehicule, lucrător comercial, frizer, manichiurist, zidar rosar, instalator, sudor, mecanic utilaje, şofer, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole din textile, ambalator manual, muncitor necalificat.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt din Slatina, str. Prelungirea Crișan, nr 2, (tel 0249/438 595, e-mail ajofm@ot.anofm.ro) sau la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru ale acesteia din judeţ.

Participarea la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-10-10 16:05:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...