Social

2019-10-17, 14:51:22

Bursa pentru absolvenţi are loc mâine. 545 de locuri de muncă vacante oferite de angajatorii din judeţul Olt

Tinerii ieşiţi de pe băncile şcolii, dar şi persoanele aflate în căutarea unei slujbe, sunt aşteptaţi, vineri, 18 octombrie, să-şi găseascăde lucru. Potrivit datelor oferite de AJOFM Olt, angajatorii au anunţat 545 de locuri de muncă, dintre care 28 destinate celor cu studii superioare. Bursa locurilor de muncă se va organiza în Slatina şi în Caracal, cu începere de la ora 9.00.

Bursa locurilor de muncă pentru aboslvenţi se va organiza pe data de 18 octombrie, cu începere de la ora 9.00, în Slatina, la Casa de Cutură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional.

Cu o zi înaintea organizării evenimentului, au fost contactaţi 63 de agenţi economici, din care 45 au confirmat participarea, cu un număr de 545 de locuri de muncă vacante, din care 28 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer construcţii civile, inginer piscicol, inginer drumuri, inginer autovehicule, lucrător comercial, frizer, manichiurist, zidar rosar, instalator, sudor, mecanic utilaje, şofer, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole din textile, ambalator manual, muncitor necalificat.

Participarea la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, la eveniment sunt aşteptate toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Pentru a facilita accesul pe piaţa muncii proapeţilor absolvenţi, angajatorii care încadrează în muncă, pe durată nedeterminată, tineri ieşiţi de pe băncile şcolii primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare absolvent o sumă în cuantum de 2.250 de lei. În evidenţele AJOFM Olt sunt aproape 800 de absolvenţi ai promoţiei 2019, aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-10-17 14:51:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...