Publicitate

2020-03-30, 13:06:49

C O M U N I C A T

Închidere proiect: „#H(e+)lp - first aid for youth workers”

                    

Asociatia Centrul pentru Dezvoltarea Instrumentelor Sturcturale, impreuna cu partenerii din Turcia, Italia, Spania, Croatia, Letonia, Polonia si Bulgaria, anunta  terminarea  proiectului „#H(e+)lp - first aid for youth workers”.
Acest proiect a fost finantat din fonduri acordate de catre Comisia Europeana prin programul „Erasmus Plus”. 

Grupul a fost format dintr-un numar de 33 de lucratori de tineret, cu varsta peste 18 ani. Lucratorii de tineret au participat la diverse activitati de educatie non-formala prin care s-a urmarit: Invatarea tehnicilor de prim ajutor, imbunatatirea   abilităţilor de a intervenii în cazul unui accident, conoasterea modului de actionare in caz de dezastre naturale, dezvoltarea competentelor cheie cu ajutorul metodelor de educatie nonformala.

 Durata mobilitatii: 01.11.2019 – 07.11.2019
Locatia desfasurarii schimbului de tineret: Horezu, Valcea.
 
             Obiectivele principale ale acestui schimb de tineri au fost:

Obiectivul 1. Dezvoltarea competențelor cheie pentru 33 de lucrători tineri pentru a oferi măsuri și intervenții de prim ajutor în caz de urgență.

Obiectivul 2. Pe parcursul celor 8 luni ale proiectului, 33 de lucrători tineri si-au dezvoltat abilitățile pentru a oferi masuri de prim ajutor și prin ateliere au invatat si alti tinerii din ONG-uri tehnicile de baza.

Obiectivul 3. În cele 8 luni, cei 33 de tineri lucrători au invatat să se pregătească si sa actioneze in caz de dezastru natural

Metodele de Educatie nonformala folosite:
- Ateliere de lucru – masuri de prim ajutor
- Metoda de educatie nonformala – teatru
- Activitati de simulare dezastre naturale
- Scriere ghid masuri de prim ajutor pentru tinerii din organizatii
- Jocuri
- alte activitati de reflexie si evaluare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la urmatoarele date de contact:
Persoana de contact:
Florescu Cristian - Asociatia CPDIS
Telefon: 0726 32 30 78
Adresa e-mail: asociatia_cpdis@yahoo.ro

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu este responsabila de utilizarea informatiilor continute de aceasta comunicare.


Comentarii

Redacţia

2020-03-30 13:06:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...