Comentariul Gazetei

2019-05-15, 12:25:46

Cabral şi produsele româneşti

Cabral Ibacka, prezentatorul unei emisiunii de la PROTV, face reclamă unui lanţ de magazine. În toate clipurile sunt prezentate produse româneşti, legume autohtone, ţărani îmbracaţi în straie tradiţionale, ciobani autentici din Ardeal care produc lactate şi brânzeturi ce ajung pe rafturile magazinului. 

Dacă vezi reclama şi nu cunoşti produsele din supermarket, ai crede că toate rafturile sunt înţesate de produse româneşti, aduse la poarta magazinului direct din grădina legumicultorilor autohtoni sau direct din ferme din satele noastre.

În afara unor mărci româneşti pe care le numeri pe degetele de la o mână, supermarketul are produse aduse din import. Aşa cum procedează toate lanţurile de magazine.

Îmi place Cabral, îmi plac şi glumele pe care le face, şi datorită lui văd uneori emisiunea pe care o prezintă de la ora 18.00. Înţeleg politica supermarketului, însă nu şi poziţia îndrăgitului prezentator care s-a dedat la asemenea reclame. Dacă ar iubi cu adevărat tot ce este românesc, ar încerca să educe cumpărătorul să achiziţioneze produse tradiţionale. Prin decizia de a cumpăra produse din ţară, companiile autohtone ar putea fi ajutate.


Comentarii

Redacţia

2019-05-15 12:25:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...