Naţional

2020-02-24, 14:21:17

Cadavrul unei femei, găsit la groapa de gunoi. Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat

Cadavrul unei femei, fără urme vizibile de violenţă, a fost găsit, luni, la groapa de gunoi Vidra. Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„La data de 24 februarie a.c, în jurul orelor 09.01, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112 de către o persoană, cu privire la faptul că la groapa de gunoi Vidra a fost găsită o persoană de sex femeiesc, decedată. La faţa locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă de lucru formată din ofiţeri din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei oraş Popeşti Leordeni, pentru efectuarea de verificări şi investigaţii specifice. Cu această ocazie a fost găsit cadavrul unei femei care la prima vedere nu prezenta urme vizibile de violenţă”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că a fost anunţat procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov precum şi Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la faţa locului şi să ridice cadavrul în vederea efectuarii necropsiei.

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept, precum şi identificării persoanei decedate.

Sursa: news.ro


Comentarii

Redacţia

2020-02-24 14:21:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...