Sănătate

2018-12-21, 17:23:34

Cadouri pentru toţi copiii internaţi la Spitalul Slatina

Copiii care sunt nevoiţi să-şi petreacă Sărbătorile de Iarnă pe secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au avut un moment de bucurie. Micuţii ce se află în grija medicilor slătineni au primit cadouri din partea reprezentanţilor unităţii medicale din Slatina.

Momente de bucurie pentru toţi copiii ce primesc îngrijiri medicale de specialitate la nivelul Spitalului Slatina. Micuţii au primit cadouri din partea reprezentanţilor unităţii medicale.

„Copiii ce sunt departe de casă în această perioadă şi primesc îngrijiri medicale la Spitalul Slatina au fost vizitaţi de Moş Crăciun. Ne bucurăm ca am putut face o bucurie acestor copiii în pragul Sărbătorilor de Iarnă", a spus managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea.  

  


Comentarii

Redacţia

2018-12-21 17:23:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...