Agricultură

2019-01-21, 15:26:45

Campania de depunere a Cererii Unice de Plată la APIA începe pe 1 martie

Campania de depunere a Cererii Unice de Plată la APIA va începe pe 1 martie, urmând să se finalizeze pe 15 mai. La acest moment, nu se ştie dacă va exista şi o perioadă de prelungire.

APIA Olt se aşteaptă şi în acest an să primească peste 30.000 de cereri de la fermierii olteni, dintre aceştia 750 vor fi latifundiari, cu suprafeţe de cel puţin 50 de hectare. Nu se ştie exact dacă va exista şi o perioadă de prelungire, în care fermierii îşi vor putea depune cererile suportând penalităţi de unu la sută pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al APIA Olt, Corina Grecea, perioada de depunere va fi între 1 martie şi 15 mai, în februarie toţi fermierii urmând să primească invitaţii cu data la care trebuie să se prezinte la centrele locale sau la centrul judeţean.

Fermierii vor depune la APIA o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă aceştia deţin suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

31.000 de fermieri olteni au solicitat sprijinul pe suprafaţă în 2018.

Comentarii

Redacţia

2019-01-21 15:26:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...