Sport

2017-01-11, 13:46:26

Campioană la fotbal tenis, Athletic Slatina abordează sezonul într-o nouă formulă

Echipa de fotbal tenis Athletic Slatina a reuşit să obţină eventul la prima participare în Divizia A, după o luptă aprigă cu Pro Activ Târgovişte. În actualul sezon, obiectivul va fi locurile 1-3, având în vedere faptul că în această iarnă au intervenit schimbări la nivelul lotului. Componenţii lotului naţional, Lucian Purice, Marius Stoenică şi Adrian Gherghel, nu vor mai activa pentru Athletic Slatina.

Echipa de fotbal tenis Atletic Slatina va aborda actualul sezon al Diviziei A într-o formulă nouă. Campioana va avea în componenţă doar slătineni, cei trei jucători de la Lupeni, care în stagiunea trecută au îmbrăcat tricoul grupării slătinene, s-au despărţit în această iarnă de echipă.

„Echipa va fi formată exclusiv din slătineni. Obiectivul va fi locurile 1-3. Ne pregătim pe plan local, nu vom susţine cantonament în această iarnă”, a precizat căpitanul de echipă al celor de la Athletic Slatina, Sebastian Jecu.

Turneu amical organizat la Slatina


Echipa Athletic Slatina va organiza, la sfârşitul lunii februarie, un turneu amical, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport Olt. Jocurile de pregătire se vor desfăşura în sala Liceului de Construcţii, acolo unde componenţii echipei de fotbal tenis îşi desfăşoară şi antrenamentele.

„Vor participa mai multe echipe, până la acest moment şi-au anunţat prezenţa o echipă din Bucureşti şi una din Alexandria”, a mai spus Sebastian Jecu, purtătorul banderolei de căpitan de la Athletic Slatina.

Startul noului sezon al Diviziei A la fotbal tenis se va da pe 19 februarie. Prima etapă se va desfăşura la Târgoviște.

Athletic Slatina: George Neacşu, Bogdan Ciugulea, Sebastian Noaţă, Gheorghe Stan, Sebastian Jecu.
 

Comentarii

Redacţia

2017-01-11 13:46:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro