Sport

2019-04-18, 14:49:11

Campioană mondială în 2014, slătineanca Bianca Bazaliu s-ar putea despărţi de CSM Bucureşti. „Nu ştiu dacă Slatina ar fi o opţiune, cert este că îmi doresc să joc mai mult”

Folosită mult prea puţin în grupele Champions League, Bianca Bazaliu s-ar putea despărţi la finalul actualei stagiuni de CSM Bucureşti, acolo unde a ajuns în urma cu câţiva ani, când LPS Slatina a transferat-o pentru suma de 8.000 de euro. Slătineanca a fost motorul grupării bucureştene în confruntarea cu CSM Slatina, fiind principala marcatoare, cu nouă goluri. Bazaliu a declarat că îţi doreşte să evolueze mai mult, însă nu are date concrete despre o posibilă viitoare destinaţie.

Interul stânga Bianca Bazaliu, jucătoare formată la LPS, care a evoluat şi pentru CSM Slatina, cu dublă legitimare, în perioada în care era junioară, spune că revine cu plăcere de fiecare dată în sala în care a început handbalul. Bazaliu a admis că la finalul stagiunii este posibil să se despartă de CSM Bucureşti. Întrebată dacă Slatina ar reprezenta o variantă, Bazaliu a fost destul de rezervată.

„Mă bucur că la Slatina există echipă în Liga Naţională, iar eu am astfel posibilitatea să joc aici. Rămâne de văzut dacă Slatina ar fi o opţiune pentru mine, cert este că îmi doresc să joc mai mult din sezonul viitor. Încă sunt la CSM Bucureşti, voi analiza foarte bine ce opţiuni vor fi”, a spus Bazaliu, după jocul cu CSM Slatina.

Bianca Bazaliu, care în 2016 a câştigat Champions League alături de CSM Bucureşti, mai speră încă la o minune care să le aducă titlul naţional, deşi este foarte greu, SCM Râmnicu Vâlcea fiind la un pas de câştigarea Ligii Naţionale.

„Într-adevăr, a fost un sezon ratat în Champions League, ne pare foarte rău că nu am ajuns în Final Four. Sper ca în campionat să se întâlmple o minune şi să-l câştigăm”,
a mai spus Bazaliu.

Bazaliu a fost primită cu căldură de publicul prezent în sala LPS Slatina, iar la final, valoroasa jucătoare a petrecut minute bune pe teren pentru a acorda autografe şi a se fotografia cu junioare care practică handbalul.

Comentarii

Redacţia

2019-04-18 14:49:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...