Sport

2017-10-12, 10:08:31

Campioanele europene Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, premiate de MTS cu 37.000 de lei

Componente ale echipei naţionale de tenis de masă, slătinencele Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, medaliate cu aur la Campionatul European din Luxemburg, vor primi de la Ministerul Tineretului şi Sportului câte 37.000 de lei pentru performanţa înregistrată.

Regina Europei în tenisul de masă, echipa României, formată din Eliza Samara, Dana Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, a fost premiată de MTS. Fiecare jucătoare va primi 37.000 de lei pentru medalia de aur de la Campionatul European din Luxemburg, ce s-a desfăşurat în luna septembrie.

„Cu mândrie şi sinceritate, felicit echipa feminină de tenis de masă, campioane europene şi campioanele inimilor noastre. Aţi scris istorie cu performanţa voastră, ne-aţi făcut mândri şi aţi demonstrat că sunteţi o echipă de aur. Aveţi un viitor frumos în faţă, un viitor de campioane şi sunt convins că veţi mai avea rezultate remarcabile, chiar la nivel mondial. Felicit Federaţia Română de Tenis de Masă pentru că are rezultate la toate nivelurile şi au început să fie un nume în elita mondială a tenisului de masă. În mine aveţi un partener, un sprijin şi un fan al tenisului de masă. Voi sprijini fiecare competiţie şi orice demers care are în centrul preocupărilor pregătirea copiilor şi a juniorilor pentru marea performanţă. Avem nevoie de campioni, voi dragilor sunteţi un exemplu şi un model pentru toţi”, a fost mesajul către campioane al ministrului Marius Dunca.

Comentarii

Redacţia

2017-10-12 10:08:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...