Sănătate

2021-02-25, 14:31:06

Când ar putea fi reabilitată Policlinica Veche din Slatina. Ultimele detalii de la preşedintele Marius Oprescu

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, o vorbit despre posibilitatea ca proiectul de reabilitare a clădirii Policlinicii Vechi din Slatina să fie finanţat, în acest an.

Oprescu spune că totul depinde de alocarea bugetară care va fi făcută de la Guvern către forul judeţean.

„În ceea ce priveşte reabilitarea termică, noi avem un studiu de fezabilitate făcut. Aşteptăm să vădem dacă bugetul de anul acesta, în urma aprobării de către Guvern, ne va permite să scoatem la licitaţie acea lucrare care, bineînţelesc, cred că va fi multianuală. Este o sumă destul de mare, de peste 10 milioane de lei şi din acest motiv nu o putem face într-un singur an”, a afirmat preşedintele CJ Olt.

Între timp, în cadrul şedinţei de joi a CJ Olt, aleşii au aprobat un proiect prin care mai multe spaţii din imobilul respectiv au fost scoase la închiriere, procedura fiind prevăzută în Codul administrativ.

„Astăzi am avut pe ordinea de zi un proiect de închiriere a acelor spaţii din clădirea Policlinicii Vechi. Acele spaţii puteam să le dăm, altătdată, în folosinţă gratuită sau în comodat către istituţii publice sau către servicii de utilitate publică să le folosească, dar din păcate, o dată cu noul Cod administrativ, aceste aceste spaţii trebuie închiriate. Astăzi am făcut o procedură de închiriere către servicii publice care îşi desfăşoară activitatea în acea clădire şi cărora le-a expirat contractul”, a declarat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2021-02-25 14:31:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...