Comentariul Gazetei

2018-11-02, 10:44:16

Când te crezi grozav, dai scăriţă... peste poartă!

Lăsând de o parte evoluţia lamentabilă din cele 120 de minute de joc, Dinamo ar fi putut spăla cât de cât ruşinea de la Miercurea Ciuc, printr-o calificare obţinută la penalty-uri. Poate că suporterii „câinilor” treceau cu vederea remiza, 3-3, după cele 120 de minute de joc, dacă jucătorii din Liga I obţineau victoria la loviturile de departajare. S-ar fi uitat repede că formaţia din Liga I a fost nevoită să treacă prin chinurile facerii pentru a obţine calificarea în „sferturi”, pentru că nu degeaba Cupa României este supranumită competiţia surprizelor.

Ce te faci când îl ai pe Grozav în lot? Fotbalist cu selecţii la naţională, Gicu Grozav s-a crezut... grozav. A vrut să închidă meciul cu o scăriţă. Ce o fi vrut să arate, numai el ştie. Şi... supriză. Ceea ce se dorea o execuţie de jucător de mare clasă a fost o mare boltă peste poartă, irosind astfel şansa calificării lui Dinamo în partida cu Csikszereda. 

Situaţia tragicomică, când arbitrul a cerut repetarea primei execuţii a fundaşului Delorge, a afundat mai mult Dinamo în mocirla în care se află de o bună perioadă de timp. Belgianul a ratat pentru a doua oară, penalty-urile executate fiind mai degrabă pase către portar. De fapt, pe faţa belgianului se citea neputinţa încă din momentul în care a pus balonul la punctul cu var. Umilinţă!

Când tratezi cu atât de multă superficialitate adversarul, fotbalul te pedepseşte. Din păcate, aceasta este mentalitatea în sportul românesc. În rest, victoria celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, formaţie ce evoluează în Liga a III-a, este pe deplin meritată.

Comentarii

Redacţia

2018-11-02 10:44:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...