Comunitate

2020-03-18, 14:43:54

CAO suspendă citirea apometrelor. Se vor emite facturi pe un consum estimat

Compania de Apă Olt a luat decizia suspendării activităţii Compartimentului Citire Facturare, pe o perioadă nedeterminată. Pentru luna martie se vor emite facturi cu un consum estimat, măsura putând fi prelungită şi pentru lunile următoare dacă situaţia o va impune.

Pentru protejarea beneficiarilor de servicii şi a angajaţilor, CAO a suspendat activitateaăBiroului Unic, a Compartimentului Citire Facturare și a serviciului Registratura.

„Pentru a obține informații sau a depune documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispoziția clienților adresa de e-mail: clienti@caolt.ro, serviciul poștal sau numărul de telefon: 0728.851.752. Acestea vor fi soluționate în cel mai scurt timp, iar clienţii noştri vor primi răspunsurile pe e-mail sau poştă. Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat: 0249.423.419”, se arată într-un comunicat al CAO.

 CAO anunţă că activitatea casieriilor se desfășoară după program normal, dar face apel la cetăţeni să păstreze distanţa faţă de ceilalţi clienţi aflaţi în incintă. 

„Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile Vitomiresti, Vulturesti, Dobroteasa și Valea Mare pot plăti facturile la birourile Companiei de Apă Olt din sediile primăriilor”, mai spun reprezentanţii CAO.Comentarii

Redacţia

2020-03-18 14:43:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...