Sport

2019-06-07, 13:04:53

Căpitanul grupării CSM Slatina, Gabriel Precup, despre baraj: „Cuvântul de ordine este promovarea, sperăm ca suporterii să fie al 12-lea jucător”

Căpitanul echipei CSM Slatina, Gabriel Precup, este încrezător în promovare. Fotbalist cu experienţă, jucătorul din centrul liniei mediene spune că meciurile decisive de la barajul de promovare, disputate în compania campioanei Dâmboviţei, vor fi tratate extrem de serios. Purtătorul banderolei de căpitan, care are promovări la toate nivelurile, face apel la microbiştii slătineni să vină să susţină echipa în manşa tur, programată pe 15 iunie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

A mai rămas aproape o săptămână până la prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a, care se va disputa la Slatina, pe Stadionul „1 Mai”, în organizarea campioanei judeţului Olt.

Căpitanul grupării CSM Slatina, Gabriel Precup, jucător care în decursul carierei a trăit multe meciuri cu miză, spune că echipa este extrem de concentrată pe cele două mecirui decisive în lupta pentru accederea în Liga a III-a.

„Cuvântul de ordine este promovarea. Mai avem meciul din finala Cupei României, pe care-l vom tranşa în favoarea noastră, dar principalul obiectiv, pentru care am muncit tot anul, este barajul de promovare. Cu toţii ne gândim acolo. Suntem conştienţi că şi adversarul este bun, a câştigat competiţia în Dâmboviţa, trebuie să tratăm extrem de serios cele două jocuri. Ar fi ideal să tranşăm promovarea de la meciul de acasă, vom da totul să scoatem un rezultat cât mai bun, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea slătinenilor”, a declarat căpitanul de echipă al grupării CSM Slatina, Gabriel Precup, despre barajul de promovare disputat în compania campioanei din Dâmboviţa.

„Aşteptăm cât mai multă lume să ne susţină la meciul tur”


Suporterii pot fi al 12-lea jucător în meciul tur al barajului de promovare, susţinerea din tribună contând enorm în meciurile decisive. Mijlocaşul central Gabriel Precup mizează pe susţinerea microbiştilor slătinenei, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut în fazele superioare ale Cupei României.

„Aşteptăm oamenii care s-au bucurat de fotbal în meciurile cu Universitatea Craiova, cu FC Argeş, cu Dunărea Călăraşi să vină să ne susţină. Suporterii pot fi al 12-lea jucător în astfel de meciuri. Este meci de baraj, cu miză, în care susţinerea publicului contează foarte mult. Ar fi extrem de frumos să sărbătorim alături de suporteri un rezultat bun, încă de la primul meci”,
a declarat Gabriel Precup, jucător care a îmbrăcat tricoul tuturor echipelor slătinene.

Gloria Corneşti va fi cel mai probabil adversara grupării slătinene de la baraj. Meciul tur, programat pe 15 iunie, pe Stadionul „1 Mai”, se va disputa de la ora 18.00, urmând ca returul, de pe terenul adversarei, să se joace la o săptămână, pe 22 iunie, de la ora 17.30.


Comentarii

Redacţia

2019-06-07 13:04:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...