Comunitate

2021-05-31, 09:28:51

Caracal: Surprize pregătite pentru copii, de 1 Iunie

Anul acesta, Primăria Municipiului Caracal împreună cu Centrul Cultural Municipal ”Radu Șerban” a pregătit un program special dedicat copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie.

Jocuri, ateliere de pictură, teatru, gimnastică aerobică și dans modern, animație pentru copii și multe alte surprize îi așteaptă pe sărbătoriții zilei începând cu ora 11.00 în zona centrală a orașului.

În partea a doua a zilei vor fi deschise publicului în Parcul „Constantin Poroineanu” un teren de baschet și de tenis. Cu această ocazie iubitorii de sport și spectacol vor urmări meciuri demonstrative.

„După un an de pandemie, în care ziua Copilului s-a sărbătorit sub auspiciile izolării, iată-ne mai aproape de normalitate. Evenimentele vor fi organizate cu respectatea prevederilor legale impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu Covid 19. Aducem mulțumiri sponsorilor și  partenerilor care s-au oferit să sprijine inițiativele municipalității și s-au întrecut în a veni cu proiecte tematice  pentru bucuria copiilor”, transmit reprezentanţii Primăriei Caracal.

Comentarii

Redacţia

2021-05-31 09:28:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...