Actualitate

2021-04-06, 14:39:29

Carantină în Drăghiceni, de miercuri dimineaţă, ora 8.00. Rata de infectare a ajuns la 12.69

INSP a dat aviz favorabil de carantinare a localităţii Drăghiceni, urmând ca în această după-amiază Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt să solicite aprobarea DSU pentru insituirea carantinei, începând cu miercuri, 7 aprilie, ora 8.00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt  va solicita avizul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pentru carantinarea localităţii Drăgiceni, care va fi instituită pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 7 martie, ora 8.00.

Rata de infectare în localitatea Drăghiceni, calulcată în ultimele 14 zile, a ajuns la 12.69. 

Odată cu carantinarea localităţii, va fi strict interzisă intrarea/ ieșirea în/ din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile județene şi comunale.

De asemeena, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor vor fi interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.Comentarii

Redacţia

2021-04-06 14:39:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...