Naţional

2019-07-15, 12:43:10

Carmen Dan şi-a depus demisia de la Interne

Ministrul de Interne Carmen Dan şi-a depus demisia, a anunţat înainte de şedinţa CEX şi spune că pleacă cu fruntea sus din minister.

„Înţeleg că nu intră în discuţie niciun criteriu de neperformanţă. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuţie şi referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează. Mă aştept să ia act de demisia mea. Demisia e un gest unilateral. Nu sunt emoţionată decât în măsura în care am investit în acest minister şi sper să rămână în topul încrederii ministerul de interne. Plec cu fruntea sus din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot”, a declarat Carmen Dan, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional PSD.

Ministrul demisionar de la Interne i-a urat succes înlocuitorului său.

„Nu ştiu dacă s-a decis într-un mod cert, însă i-aş ura succes colegului meu, senatorul Moga. Nu am ce să îmi reproşez. Partidul, conducerea partidului este cea care analizează. Pe mine m-a interesat dacă această analiză are la bază criterii de performanţă. Mi-a spus că nu”, a completat Carmen Dan.

Nicolae Moga este senator de Constanţa în legislaturile 2008-2012, 2012-2016 şi 2016-2020. În a doua legislatură, a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului în Biroul Permanent.

Marian Oprişan, despre Guvern: Ar trebui o structură mai flexibilă, cu mai puţin miniştri


 Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, luni, că ar trebui o structură mai flexibilă a Guvernului, cu mai puţini miniştri. El a adăugat că evaluarea miniştrilor îi aparţine premierului Viorica Dăncilă.

„Dacă privim cu atenţie eu cred că da (ar trebui restructurare-n.r). Cred că ar trebui să fie o structură mai flexibilă, cu mai puţin miniştri”, a afirmat Marian Oprişan, înainte de Comitetul Executiv al PSD.

Vicepreşedintele PSD a adăugat că evaluarea miniţtrilor o va face premierul Viorica Dăncilă şi o va prezenta social-democraţilor în Comitetul Executiv.

„Nu fac eu evaluarea miniştrilor din Guvern. Evaluarea o face doamnă prim-ministru. O va prezenţa în CEx şi atunci vom discuta. Nu sunt adeptul să spăl rufele în public Dacă acum nu le exprim înseamnă că nu am nicio nemulţumire în acest moment cu privire la echipă guvernamentală”,
a mai spus Oprişan, întrebat despre remanierea guvernamentală.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-07-15 12:43:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...