Sănătate

2019-06-21, 13:43:41

CAS Olt încheie contracte doar cu furnizorii noi. Ceilalţi rămân pe acte adiţionale până la finalul anului

Furnizorii de servicii medicale din judeţ care se află deja în relaţie contractuală cu CAS Olt vor încheia acte adiţionale pentru luna iulie. Doar funizorii care nu au mai lucrat în acest an cu CAS Olt vor încheia contracte până la finalul anului.

Actele adiţionale pentru funizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale care se află în relaţie contractuală cu CAS Olt sunt încheiate pe parcursul acestei luni.

„În vederea asigurării continuităţii acordării asistenței medicale, pentru furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, care la data de 30 iunie 2019 se află în relație contractuală cu CAS Olt, contractele se prelungesc prin acordul părților până la data de 31 iulie 2019. Actele adiționale pentru luna iulie sunt încheiate până pe 28 iunie 2019 prin semnarea de către ambele părți”, spun reprezentanţii CAS Olt.

Funizorii noi care nu se află în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate vor încheia contracte, semnarea documentelor fiind posibilă până pe 31 iulie.

„Procesul de contractare pentru perioada august 2019 - decembrie 2019 pentru toți furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pe toate domeniile de asistență medicală se desfășoară în iulie 2019. Data limită de finalizare a procesului de contractare este de 31 iulie. Valabilitatea actelor adiționale precum și a contractelor va fi până la data de 31 decembrie 2019”,
se arată într-un comunicat al CAS Olt.

Condițiile acordării asistenței medicale atât în baza actelor adiționale, cât și în baza contractelor nou încheiate sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiționale.
Comentarii

Redacţia

2019-06-21 13:43:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...