Sănătate

2019-06-13, 16:08:06

Cătălin Rotea: „Continui să cred că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a spitalului nostru”

Cu 1.720 de angajaţi, Spitalul Slatina pare a fi un colos. Medici, asistenţi şi infirmieri, o diversitate aflată în slujba pacientului. Reprezentanţii unităţii medicale din Slatina spun că, în ultima perioadă, s-a investit mult şi în personal.

Zeci de medici tineri au fost angajaţi în ultimii ani la nivelul Spitalului Slatina, aceştia fiind distribuiţi pe mai toate secţiile unităţii medicale. Totodată, toate asistentele care au ieşit la pensie au fost înlocuite cu personal nou. Astfel, pe lângă investiţiile în infrastructură, Spitalul Slatina a investit şi în oameni. 280 de medici, din care cinci sunt de altă naţionalitate, 900 de asistenţi şi 250 de infirmiere lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea, spune că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a spitalului slătinean.

„Am o rugăminte către angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, una care vine pentru că trăim într-o societate din ce în ce mai dezbinată, cu tot mai multă ură, gălăgie, zgomot, divergenţe, dezbinare care se vede la toate nivelurile societăţii, inclusiv în Sănătate. V-aş ruga să nu uitaţi misiunea pentru care aţi depus un jurământ, să trataţi pacientul. Bolnavul care vine la Spitalul Slatina are nevoie de comunicare, de compasiune şi empatie. Să nu uitaţi că aveţi alături nişte colegi. Ei trebuie trataţi cu respect şi colegialitate. Toţi tragem la aceeaşi căruţă. Continui să cred că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a spitalului nostru. Altfel am avea nişte ziduri vopsite, echipamente noi, dar am fi o entitate din care sufletul s-ar disipa”,
a spus Rotea.

Peste 48.000 de pacienţi sunt trataţi anual la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-06-13 16:08:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...