Sănătate

2019-08-14, 13:50:30

Cătălin Rotea, manager cu concurs la Spitalul Slatina. Ce priorităţi are în noul mandat

Cătălin Rotea a obţinut 99 de puncte la concursul organizat pentru postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Acesta a susţinut două probe, un test grilă şi interviul, la ambele obţinând aproape de punctajul maxim. Managerul spune că îşi doreşte să continue investiţiile de la nivelul unităţii medicale.

Cătălin Rotea a convins comisia de concurs cu proiectul de management „Creşterea siguranţei şi satisfacţiei pacientului”, acesta fiind expus pe larg în interviul ce a fost susţinut astăzi, 14 august. Astfel, Rotea a obţinut 99 de puncte la concursul pentru şefia unităţii medicale.

Acesta spune că îşi doreşte să continue investiţiile de la nivelul unităţii medicale. Nu are o preferinţă pentru o secţie anume, ci vrea ca pe toate să le reabiliteze, să le doteze cu mobilier nou, astfel încât să le aducă la standarde europene.

„Îmi doresc să finalizăm toate proiectele pe care le avem în derulare. Este important ca toate corpurile de clădire să fie modernizate, astfel încât pacienţii să beneficieze de condiţii hoteliere superioare. Nu am o preferinţă pentru o secţie, vreau ca toate să fie modernizate la standarde europene şi dotate cu mobilier nou. CJ Olt a susţinut financiar toate demersurile noastre, iar faţa unităţii medicale s-a schimbat în ultimii ani. Vom continua să investim şi în personalul medical, pentru că este important să oferim un act medical de calitate”, a spus Rotea.

Cătălin Rotea conduce Spitalul Slatina din septembrie 2017. Acesta a înlocuit-o pe Elena Vişan.

Rotea are 35 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Management şi al Facultăţii de Drept. Totodată, acesta are un master în Dreptul Afacerilor, iar în prezent este doctorand la Universitatea Craiova, urmând un curs pentru Managementul Organizaţiilor Publice.

De-a lungul carierei sale, acesta a fost comisar şef al Gărzii de Mediu, prefect al judeţului, în perioada septembrie 2013- martie 2014, şef de cabinet în Ministerul Finanţelor Publice 2014-2015, director al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt (2015-2016) şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
 
 
 

 
Comentarii

Redacţia

2019-08-14 13:50:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...