Sănătate

2020-10-09, 19:46:49

Cătălin Rotea, misiune încheiată la Spitalul Slatina. „Sunteți OAMENI, sunteți EROI, sunteți SALVATORII noștri! A fost o onoare pentru mine să lucrez cu VOI!”

Cătălin Rotea se desparte, după mai bine de trei ani, de cea mai mare unitate sanitară din judeţ, Spitalul Slatina. Managerul unităţii medicale este nevoit să părăsească acestă funcţie, după câştigarea alegerilor în oraşul Balş.

Printr-un mesaj emoţionant, Cătălin Rotea şi-a arătat preţuirea faţă de cei care timp de trei ani i-au fost colegi, întregul personal al Spitalului Slatina. 

„Azi închei un capitol special din activitatea mea profesională. Unul ce a început ca o provocare și, care, azi, la mai bine de trei ani, pot să spun, fără să fac uz de cuvinte mari, că face parte din viața mea. N-a fost ușor, au fost o serie de provocări, pentru că vorbim de un sistem în care nevoile sunt permanente, în care primează sănătatea, viața! Am avut obiective îndrăznețe, mare parte dintre ele fiind încununate de reușite, sunt altele în derulare și vă asigur că investițiile în Spitalul Județean Slatina nu se opresc aici! Ca orice final, ar trebui să fie un moment al bilanțului, un moment în care se pot aduna, la un loc, obiective, realizări, neîndepliniri și speranțe de viitor. Dar azi, nu este despre mine, ci despre voi, FAMILIA SJU SLATINA. Pentru că așa v-am simțit: o FAMILIE! Una de luptători, luptători pentru viața semenilor! Astăzi vi se spune eroi în halate albe! Sunteți niște eroi, dar nu azi, nu doar în vreme de pandemie, ci în fiecare zi și noapte! Meritați tot respectul și prețuirea noastră, meritați să fiți răsplătiți pentru tot ceea ce faceți, pentru dăruirea și profesionalismul pe care le puneți în slujba noastră, a celor ce, la un moment dat, vă devenim pacienți! Nu puține au fost momentele când v-am văzut ochii în lacrimi pentru că, în ciuda efortului depus, s-a pierdut o viață! V-am văzut râzând alături de pacienți în fața unei reușite - și nu sunt deloc puține - v-am văzut plângând alături de aparținătorii lor când, din păcate, nu s-a mai putut face nimic! Sunteți acolo să îi faceți bine, dar nu îi abandonați nici la greu! Sunteți OAMENI, sunteți EROI, sunteți SALVATORII noștri! Vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți si faceți! A fost o onoare pentru mine să lucrez cu VOI!”, le-a transmis Cătălin Rotea. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-09 19:46:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...