Naţional

2019-11-04, 11:40:56

Cazul TIR-ului dispărut, pentru care se ofereau 50.000 de euro: Patronii firmei de transport, plasați sub control judiciar

Patronii unei firme care ar fi trebuit să asigure transportul unor televizoare în Franţa au fost plasaţi sub control judiciar, într-un dosar în care poliţiştii fac cercetări pentru dispariţia TIR-ului cu încărcătură. În acest caz, proprietarul televizoarelor oferă o recompensă de 50.000 de euro, informează MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că cei doi patroni ai firmei din Dâmboviţa, o femeie şi un bărbat, cu care omul de afaceri din Argeş a semnat un contract pentru transportul televizoarelor în Franţa au fost iniţial reţinuţi, iar ulterior au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Există ipoteza că bărbatul din Dâmboviţa ar fi pus totul la cale, astfel încât TIR-ul să dispară, iar televizoarele să fie vândute pe piaţa neagră, mai spun sursele citate.

Omul de afaceri din Argeş, proprietarul televizoarelor care trebuiau să ajungă în Franţa, oferă o recompensă de 50.000 de euro celor care îl ajută să dea de urma TIR-ului încărcat cu aparatură, care a dispărut.

Poliţiştii din Argeş fac, în acest caz, cercetări pentru înşelăciune, iar vineri au făcut percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa.

Sursa: digi24.ro


Comentarii

Redacţia

2019-11-04 11:40:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...