Sport

2020-07-30, 08:39:14

Ce se întâmplă dacă în cadrul unei echipe care participă la barajul de promovare în Liga a III-a apare un caz COVID-19

Campioana judeţului Olt, Petrolul Pocoava, va susţine sâmbătă, 1 august, pe terenul din Bascov, meciul decisiv pentru promovarea în Liga a III-a, în compania echipei vâlcene, Minerul Costeşti. Cele două formaţii au obligativitatea ca până la ora 12.00 a zilei în care se desfăşoară partida să transmită lista cu rezultatele testelor COVID-19. Necomunicarea tabelului cu rezultatul testelor sau apariţia unui caz pozitiv duce la pierderea jocului cu scorul de 3-0.

Cluburile de fotbal participante la jocurile de baraj pentru promovare în Ligaa III-a sunt obligate să respecte Protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor în anul competiţional 2019/2020, aprobat prin Hotărârea Comitetului de Urgenţă nr. 18 din 12.06.2020, completat prin Hotărârea Comitetului de Urgenţă nr. 19 din 13.06.2020 sau orice alte reguli medicale aplicabile la momentul desfăşurării jocurilor, după caz. 

„Echipele participante la jocurile de baraj au obligația de a trimite către FRF tabelul cu persoanele testate și rezultatele testelor cel târziu la ora 12.00 a zilei în care se desfășoară jocul. Nerespectarea termenului prevăzut  mai sus, necomunicarea tabelului cu rezultatele testelor, precum și imposibilitatea prezentării la joc ca urmare a existenței unui caz pozitiv în cadrul echipei respective (jucător, staff, personal auxiliar etc) sau a unei anchete epidemiologice în desfășuare determină omologarea rezultatului jocului respectiv cu scorul de 3-0 în favoarea echipei adverse”, se arată în regulamentul FRF.

Singurul joc al miniturneului de promovare în Liga a III-a  pentru campioana Oltului va fi cel cu reprezentanta judeţului Vâlcea, Unirea Costeşti, după ce echipa din Teleorman a refuzat să participe la baraj.

Astfel,Petrolul Pocoava, va lupta sâmbătă, 1 august, cu începere de la ora 17.30, pe Stadionul „Valea Ursului”, din Bascov, pentru accederea în eşalonul al treilea.


Comentarii

Redacţia

2020-07-30 08:39:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...