Sport

2020-12-30, 12:54:08

Ce spune Victorina Bora despre ofertele Lorenei Ostase, după ce a impresionat la Campionatul European

Aflată în lotul echipei CSM Slatina de mai bine de patru ani, Lorena Ostase s-ar putea despărţi în această vară de gruparea pregătită de Victorina Bora. Pivotul în vârstă de 23 de ani a impresionat la Campionatul European, iar ofertele, care au existat şi până acum, e greu de crezut că mai pot fi neglijate. Lorena Ostase a fost inclusă într-un top select al jucătoarelor care au evoluat la Campionatul European şi se vorbeşte despre oferete de la echipe de tradiţie atât din ţară, cât şi din străinătate. Decizia îi poate marca tinerei jucătoare cariera.

Despre ofertele Lorenei Ostase s-a vorbit, aproape în fiecare pauză competiţională, însă handbalista a rămas să joace la Slatina, o echipă mică, departe de pretenţiile handbalului european sau chiar mondial. După ce a impresionat la Campionatul European, pentru pivotul României se pare că ofertele curg. Ce spune Victorina Bora, antrenoarea care a format-o în tot acest timp, despre iminenta plecare a jucătoarei. 

„Lorena Ostase tot timpul a avut oferte. Ceea ce vreau să înţeleagă oamenii este că Lorena nu a fost condiţionată de nimeni şi de nimic să rămână la Slatina. Ea şi-a prelungit contractul de la an la an. Nu a avut contract pe doi ani, pe trei ani...Nu, a fost opţiunea şi alegerea ei, şi-a dorit extrem de mult să joace, ceea ce s-a şi întămplat la Slatina. Dacă Lorena Ostase a jucat de maniera aceasta la Campionatul European, înseamnă că la Slatina există şi pregătire, şi tot ceea ce trebuie să faci performanţă. Când ea va dori şi va simţi să facă următorul pas, noi nu ne împotrivim. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să rămână, să continuăm măcar încă un an, însă opţiunea îi aparţine în totalitate. Eu am încredere în deciziile ei, am susţinut-o întotdeauna în tot ce a vrut să facă, vom vedea. Dacă ea consideră că poate să facă pasul, nu este niciun fel de problemă, tot timpul o vom susţine şi vom fi alături de ea”, a declarat Victorina Bora.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, spune alegerea i-ar putea marca cariera, tocmai de aceea trebuie să căntărească foarte bine lucrurile. 

Tot ceea ce pot spune este că trebuie să fie extrem de atentă, este un moment important din cariera ei, sfatul meu este să le căntărească foarte bine, pentru că eu, personal, mi-aş dori să nu dea chix, cum au dat multe jucătoare. Să le luăm pe rând, să vedem câte jucătoare s-au impus în străinătate...Ne dăm repede răspunsul. Ea este o jucătoare foarte tânără, are doar 23 de ani. Ceea ce îmi doresc, indiferent de alegerea pe care o ia, îmi doresc din suflet să aibă continuitate, să joace. Fiind foarte tânără, un an de stat pe bancă e posibil să o dea cu vreo doi ani înapoi şi nimeni nu şi-ar dori lucrul acesta”, a mai spus Victorina Bora.

Lorena Ostase se află sub contract cu CSM Slatina până la finalul acestui sezon, după care poate deveni liberă să semneze orice angajament. 


Comentarii

Redacţia

2020-12-30 12:54:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...