Sănătate

2021-05-12, 11:53:15

Centru de vaccinare drive-through la Slatina. Primăria îl inaugurează vineri

Primăria Slatina inaugurează, vineri, un centru de vaccinare împotriva COVID-19 drive-through, în Parcul Tineretului din municipiu.

Primarul Emil Moţ a declarat că este vorba despre două fluxuri de vaccinare cu serurile Pfizer şi Johnson&Johnson. În cazul din urmă, imunizarea se face într-o singură doză, fără rapel.

„Centrul de vaccinare drive-trough, adică pentru imunizarea persoanelor direct din auto va fi inaugurat, vineri. Sunt două fluxuri de vaccinare cu Pfizer şi Johnson&Johnson. Centrul va funcţiona timp de trei luni, după-amiaza. Urmează să stabilim dacă între 14.00 şi 20.00 sau între 15.00 şi 21.00”, a declarat primarul Emil Moţ.

Acesta a mai precizat că nu este nevoie de programare pentru vaccinarea din autoturism şi că pot fi imunizate toate persoanele din maşină, nu doar şoferul. Aceştia trebuie doar să prezinte un act de identitate.

În judeţul Olt, de la debutul campaniei de vaccinare, 54.268 persoane au primit prima doză a serului, iar 37.385 au făcut şi rapelul.

Comentarii

Redacţia

2021-05-12 11:53:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...