Comunitate

2019-11-15, 14:22:53

Cinci candidaţi pentru funcţia de telefonist de la Spitalul Slatina. Alte două posturi au rămas neocupate

Cinci candidaţi s-au înscris pentru postul vacant de telefonist de la Serviciul administrativ, aprovizionare şi transport din cadrul Spitalului Slatina. În schimb, niciun oltean nu vrea să lucreze ca tâmplar sau liftier la unitatea medicală.

Din cele şase posturi de muncitori scoase la concurs de Spitalul Slatina, cei mai mulţi s-au înscris pentru cel de telefonist, unde cinci candidaţi îşi doresc să fie declaraţi admişi în urma celor două probe.

La selecţia dosarelor, alţi patru candidaţi au fost declaraţi admişi pentru cele două posturi vacante de fochis, alţi patru olteni intrând în concurs pentru postul de electrician. Cel mai fericit este Dumitru Marinescu, singurul înscris pentru postul de zugrav.

Surprinzător este că niciun oltean nu s-a înscris pentru postul de tâmplar şi nici pentru cel de liftier.

Proba scrisă va fi susţinută pe 25 noiembrie.

Comentarii

Redacţia

2019-11-15 14:22:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...