Eveniment

2020-10-14, 10:49:37

Cinci clase de la LPS Slatina, în scenariul roşu, după testarea pozitivă la COVID a unui cadru didactic

Cinci clase de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au trecut la învăţământ online, după ce un cadru didactic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Este vorba de toţi elevii clasei a VIII-a A, unde dascălul confirmat cu COVID-19 a predat, şi de clasele a X-a C, a VI-a A, a VII-a C şi a V-a B, însă în cazul acestora doar grupele de elevi care au intrat în contact cu profesoara, joi şi vineri.

Rezultatul testului a fost comunicat, marţi seara, conducerii şcolii, iar elevii au fost anunţaţi să rămână acasă.

„Este vorba despre o profesoară şi de câteva clase, o clasă unde a predat şi alte clase la care nu participau toţi elevii, fiind împărţiţi pentru respectarea distanţării. Nu este toată şcoala închisă. Pentru a preîntâmpina orice, aseară, după ce a sosit testul, li s-a comunicat copiilor să rămână acasă”, a declarat inspectorul şcolar general, Victor Iacobescu.

Tot la Liceul cu Program Sportiv Slatina a fost testat pozitiv şi un informatician, care însă nu a intrat în contact cu elevi sau alţi angajaţi ai şcolii.

Comentarii

Redacţia

2020-10-14 10:49:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...