Social

2021-04-19, 13:13:58

Cinci cursuri de formare profesională vor fi organizate, în luna mai, de AJOFM Olt

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt. Astfel, în luna mai, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi cinci cursuri pentru 70 de şomeri.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza, în luna mai, cinci programe de formare profesională pentru 98 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Printre cele mai solicitate meserii pentru care se vor organiza programe de formare profesională se numără cele de: competenţe în limba română, infirmieră, lucrător în comerţ, îngrijitoare copii, stilist protezist unghii. 

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. 

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.

 


Comentarii

Redacţia

2021-04-19 13:13:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...