Sănătate

2018-01-19, 12:32:23

Cinci medici rezidenţi au ajuns la Spitalul Municipal Caracal

Conducerea Spitalului Municipal Caracal a reuşit să completeze locurile vacante pe anumite specialităţi, cinci medici rezidenţi venind, la începutul acestui an, la post.

Cinci medici rezidenţi au început munca la spitalul caracalean, după ce aceştia şi-au finalizat studiile şi au venit la post.

Directorul medical al Spitalului Caracal, medicul Mihnea Tuţă, s-a arătat încântat că doctorii au venit la unitatea medicală din Caracal, fiind astfel completată schema cu medici.

„Ne-au venit cinci rezidenţi la începutul anului, au terminat pregătirea şi au venit la post. Vorbim de un oftalmolog, doi infecţionişti, un cardiolog şi un neonatolog. Mai ales pe Oftalmologie chir ne bucurăm că am reuşit să punem mâna pe un astfel de medic, pentru că este o raritate. Sunt oameni tineri şi ne bucurăm că au venit la post”,
a spus medicul Mihnea Tuţă.

Comentarii

Redacţia

2018-01-19 12:32:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...