Naţional

2019-01-24, 13:01:23

Cine se afla în mașina groazei, în accidentul în care au murit patru lăutari

Un accident îngrozitor s-a petrecut în această dimineață în apropiere de localitatea Dobrotești, județul Teleorman. Patru artiști de muzică lăutărească și-au pierdut viața, după ce se întorceau de la un eveniment.

În mașina care i-a condus spre moarte se afla Iulian Gheabaur, unchiul său, Iulică Gheabaur, fratele artistului Joe Corazon, Cosmin Stăvaru, și Valentin Merișan. Toți erau artiști de muzică lăutărească.

Accidentul s-a produs pe marginea DN 65A, la intrarea în localitatea Dobrotești, din județul Teleorman, potrivit stiripesurse.ro.

„În urma impactului cu un copac au rezultat 4 victime, bărbați, care au fost găsiți decedati de către forțele de intervenție. Doi dintre aceștia se aflau proiectați în exteriorul mașinii, iar alți doi, cei care se aflau pe locurile din față, erau încarcerați”,
a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Adrian Gelu Dragomir.

Sursa: spynews.ro


Comentarii

Redacţia

2019-01-24 13:01:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...