Comentariul Gazetei

2020-11-09, 12:24:18

Cine ştie că avem doi subprefecţi de Olt? Cum se numesc ei?


Am lansat mai devreme, pe Facebook, o provocare. Am postat printre puţinele fotografii care există cu cei doi subprefecţi ai judeţului, Nicolae Hristescu şi Octavian Olteanu. Cei doi au coborât, luni dimineaţă, alături de prefect, la întâlnirea cu comercianţii din Piaţa Zahana din Slatina.

Cei doi subprefecţi sunt atât de cunoscuţi încât toată lumea i-a tratat cu spatele, la propriu, de la jurnalişti şi oână la pieţari.

Nu-i cunoaşte nimeni pentru nu s-au evidenţiat cu nimic de când ocupă posturile foarte bine plătite de la Instituţia Prefectului. Sunt convins că mulţi dintre cei care citesc aceste rânduri nici nu ştiau că judeţul nostru are doi subrefecţi. De ce? Guvernul Orban este în măsură să ne explice de ce la Dolj sau Argeş avem câte un subprefect, iar la Olt sunt doi.

Şi amândoi sunt la fel de cunoscuţi. Ei bine, eu cred că prin prezenţa lor în piaţa din faţa Prefecturii, prin simpla lor prezenţă, Nicu şi Tavi, cum îi alintă cunoscuţii, au rezolvat problema pieţelor din Olt.

Bravos!


Comentarii

Redacţia

2020-11-09 12:24:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...