Învăţământ

2019-11-17, 22:55:13

Cine vor fi noii şefi ai ISJ Olt. Se aşteaptă ordinele de numire

Liberalii olteni au stabilit pe cine vor trimite la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, aşteptându-se ordinele de numire semnate de ministrul Monica Anisie.

Potrivit unor surse, inspector şcolar general va fi numită Daniela Ţîrcomnicu (foto centru), director adjunct al Colegiului Metalurgic din Slatina. Aceasta îl va înlocui pe consilierul judeţean Adrian Bărbulete.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Olt, Luminiţa Popescu, va fi numită pe funcţia de inspector şcolar general adjunct deţinută de Mariana Gheorghe, în timp ce în locul lui Liviu Mitroi va fi numit Victor Iacobescu, profesor de limba română la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, care a mai ocupat această funcţie pe vremea Guvernului Cioloş.

Adrian Bărbulete ocupă funcţia de inspector şcolar general al ISJ Olt din anul 2017. El lucrează de mai bine de şapte ai în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt. În perioada 2010-2012 a fost inspector dezvoltarea resurselor umane, iar din 2012 până în 2017, inspector pentru management instituţional.

Tot din 2017 este inspector şcolar general adjunct şi Mariana Gheorghe. Dumitru Liviu Mitroi a fost numit în funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt abia în luna septembrie a acestui an. El i-a luat locul Floricăi Grecu. Anterior Liviu Mitroi a fost director al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, una dintre unităţile cu cele mai bune rezultate la examenele de sfârşit de an.

Comentarii

Redacţia

2019-11-17 22:55:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...