Politică

2019-11-01, 12:45:12

Ciugulea (ALDE): „PNL e tot o carcasă. Partidul este, de fapt, condus de pedelişti”

Preşedintele interimar al ALDE Olt, Ioan Ciugulea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că PNL rămâne un „partid-carcasă” condus de pedelişti, deşi formaţiunea pe care o reprezintă va vota învestirea Guvernului Orban.

Preşedinte al PNL Olt timp de peste două decenii, Ioan Ciugulea, spune că nu-şi retractează declaraţiile făcute la venirea în ALDE, anume că liberalii au rămas o carcasă şi că cei din PDL sunt la timonă. În plus, Liderul ALDE Olt spune că este în continuare supărat pe premierul desemnat, Ludovic Orban.

„Da, e carcasă! PNL e tot o carcasă. Partidul, este de fapt, condus de pedelişti, iar pentru mine PDL nu înseamnă PNL. Înţelegeţi? Eu sunt mai supărat pe Orban decât e Orban supărat pe mine. Sunt supărat din foarte multe motive şi pe el şi pe Crin Antonescu. PNL avea altă conjunctură, favorabilă, în momentul 2014, când eu am plecat de acolo. I-am lăsat cu 24,6%, iar ei toţi, împreună cu PDL, au scos ceva mai mult decât mine”, a declarat Ciugulea.

Cu toate acestea, ALDE va vota învestirea Guvernului Orban, după ce cum chiar Ciugulea a confirmat, în aceeaşi conferinţă de presă. El n-a putut să explice cum ALDE poate să fie în acelaşi timp într-o alianţă locală cu PSD, să susţină guvernul PNL şi, împreună cu Pro România, să facă parte din alianţa care îl susţine pe candidatul independent Mircea Diaconu.

Comentarii

Redacţia

2019-11-01 12:45:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...