Administraţie

2019-04-24, 16:01:32

CJ Olt investeşte aproape trei milioane lei pentru construcţia unei case pentru copiii instituţionalizaţi, la Caracal

Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, studiul de fezabilitate pentru construcţia unei case de tip familial în municipiul Caracal, valoarea investiţiei ridicându-se la aproape trei milioane de lei.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a explicat că cele două căsuţe care există în prezent acolo nu mai corespund normelor, iar în cadrul acestui proiect vor fi demolate.

„Așa cum am promis la aprobarea bugetului, sunt unele investiții pe care în momentul respectiv n-am putut să le prindem în lista de investiții pentru că nu aveam indicatorii, studiul de fezabilitate aprobat. Iată astăzi, am aprobat pentru Direcția Copilului, un centru de tip familia. Este vorba despre un duplex la Caracal. Avem nevoie de acest centru, pentru că cele două căsuțe pe care urmează să le demolăm nu mai corespundeau normelor. Sunt alocați aproximativ trei milioane de lei pentru construcția acestui centru”, a declarat Oprescu.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC, în noua casuţă de tip familial vor locui 10 copii, iar imobilul va avea şi o sală de activități, dar și una pentru consiliere psihologică de care vor beneficia toti copiii instituționalizați din Caracal.

Comentarii

Redacţia

2019-04-24 16:01:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...