Administraţie

2020-02-14, 15:41:10

CJ Olt: Proiectul construirii unei subunităţi ISU şi unei substaţii de ambulanţă, la Dobroteasa, începe în acest an

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu a anunţat că investiţia privind construirea unei subunităţi ISU şi a unei substaţii de ambulanţă, în nordul judeţului, la Dobroteasa, va demara în acest an, în ciuda faptului că bugetul judeţean a fost vitregit de guvern cu o sumă importantă.

Marius Oprescu a afirmat că investiţia se ridică la aproximativ opt milioane lei, urmând să fie finalizată anul viitor.

„De asemenea, avem investiţii noi pe care le deschidem. Ştiţi bine că în urmă cu doi ani ne-am apucat de construcţia unui sediu secundar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. În momentul de faţă, avem sediul de la Caracal şi urmează ca în perioada următoare să-l conectăm la energia electrică şi la gaze, după care va fi dat în folosinţă. Avem şi o investiţie nouă pentru un sediu secundar de ambulanţă şi o subunitate ISU Olt, la Dobroteasa. Prin această investiţie atât ambulanţa, cât şi ISU  vor putea să acopere şi zona de nord a judeţului care, de multe ori, era acoperită de la Slatina, de la Scorniceşti sau de la Drăgăşani. Timpii de intervenţie erau foarte mari. Când va fi finalizată această investiţie, timpii vor scădea foarte mult. Dobroteasa este chiar în centrul zonei de nord. Este o investiţie de aproximativ opt milioane lei. Anul acesta o deschidem, avem prinsă o parte din sumă pentru a demara lucrările şi am estimat cât este necesar pentru anul acesta, urmând ca anul viitor să o finalizăm”, a declarat Marius Oprescu.

Cele două sedii secundare vor fi edificate pe un teren pus la dispoziţie de către Primăria Dobroteasa.

Comentarii

Redacţia

2020-02-14 15:41:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...