Economie

2020-02-27, 17:41:24

CJ Olt se împrumută pentru cofinanţarea proiectelor cu fonduri europene

Consiliul Judeţean Olt a aprobat contractarea unui împrumut în valoare de 20 milioane lei pentru cofinanţarea proiectelor pe fonduri europene, care sunt în derulare.

Împrumutul va avea o maturitate de până la 10 ani, din care o perioadă de graţie de până la trei ani şi o perioadă de rambursare de până la şapte ani.

„În acest an avem foarte multe proiecte pe fonduri europene, care vor fi în derulare şi încercăm să asigurăm aceşti bani din împrumut pentru ca acele proiecte să se blocheze, să nu aşteptăm până ne vin sumele de la Bucureşti”, a explicat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

El a arătat că aceeaşi metodă a fost adoptată de forul judeţean şi în exerciţiul financiar trecut al UE, astfel încât să nu fie probleme în derularea proiectelor.

„Da, am avut împrumut şi în exerciţiul financiar trecut al Uniunii Europene. Am vrut să asigurăm cofinanţarea proiectelor”, a mai spus Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-02-27 17:41:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...