Social

2020-03-19, 10:46:30

CJP Olt achiziţionează măşti chirurgicale pentru angajaţii de la ghişeul de acordare a ajutoarelor de deces

Casa Judeţeană de Pensii Olt a sistat activităţile mai multor ghişee, deschiderea dosarelor de pensii realizându-se telefonic sau on-line, acordarea biletelor de tratament fiind de asemenea întreruptă temporar, însă activitatea de acordare a ajutoarelor de deces continuă. Astfel, conducerea instituţiei a luat o serie de măsuri de dezinfecţie şi de asemenea anunţă achiziţionarea a altor 450 de măşti chirurgicale.

Casa Judeţeană de Pensii Olt va achiziţiona 450 de măşti chirurgicale pentru salaraţii de la ghişeul de acordare a ajutoarelor de deces, singurul de altfel deschis publicului. Potrivit spuselor purtătorului de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii Olt au fost luate mai multe măsuri de protejare atât a salariaţilor, cât şi a cetăţenilor care beneficiază de serviciile instituţiei.

Măştile sunt achiziţionate pentru salariaţii de la ghişeul de acordare a ajutoarelor de deces. Zilnic vin persoane cu documente pentru ajutorul de înmormântare, iar plata se face pe loc. Există grijă nu doar pentru salariaţi, care au mănuşi şi măşti, dar şi pentru cetăţeni. Se dezinfectează în permanenţă, clanţele uşilor sunt şterse cu cloramină, încercăm pe cât posibil să luăm măsuri de siguranţă, în limita a ceea ce se poate”, a precizat Constanţa Gheorghe, purtător de cuvânt al CJP Olt.

De la începutul anului, au fost acordate aproape 1.000 de ajutoare de deces, în valoare totală 4.991.083 de lei. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-19 10:46:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...