Sport

2018-07-17, 14:23:16

Clara Vădineanu: „Îmi place proiectul de aici, este o foarte mare performanţă să promovezi şi în primul an să rămâi în ligă”

Clara Vădineanu, handbalistă ce a semnat în acestă vară cu CSM Slatina, este cea mai titrată componentă a lotului. Deşi vine după o pauză motivată de faptul că a devenit mamă, Clara speră să ajungă la forma optimă cât mai repede.

Sportiva de 31 de ani spune că nu i-a fost greu să aleagă Slatina, mai ales că aici a făcut junioratul, sub îndrumarea lui Gavril Kozma.

„Spre să revin cât mai repede. Am ales CSM Slatina din mai multe considerente. Aici am crescut, aici am fost la junioare şi mi-am dorit foarte mult să lucrez cu doamna antrenor Victorina Bora pentru că o cunosc de mulţi ani. Îmi place proiectul de aici, este o foarte mare performanţă să promovezi şi în primul an să rămâi în ligă, pentru că este o mare diferenţă între Divizia A şi Liga Naţională”, a declarat Clara Vădineanu.

Fosta jucătoare a Oltchimului îşi doreşte să se integreze cât mai repede şi să ajute la îndeplinirea obiectivului, menţinerea în Liga Naţională pentru al doilea an consecutiv.

„Am văzut ce s-a întâmplat anul trecut la această echipă şi mi-a plăcut seriozitatea fetelor, dar şi a conducerii. Mai ales la greu, conducerea a fost alături de echipă şi asta contează foarte mult. Sperăm şi anul acesta să fie la fel de bine ca anul trecut, să fim o familie, să reuşim să ne integrăm cât mai repede în această echipă frumoasă”,
a mai spus Clara Vădineanu.

Cariera Clarei Vădineanu se leagă de echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar a jucat şi pentru U. Jolidon Cluj, HCM Râmnicu Vâlcea sau CSM Ploieşti, având numeroase prezenţe la echipa naţională.

În această vară, alte patru jucătoare au fost cooptate în lotul CSM-ului. Este vorba despre Raluca Dăscălete, venită de la HCM Slobozia, Georgiana Codrea, Sara Abed-Kader şi Angela Todorovska, toate venite de la divizionara Dianmo Bucureşti.

Comentarii

Redacţia

2018-07-17 14:23:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...