Comunitate

2020-05-19, 10:39:24

Clubul Nautic „Plaja Olt”, deschis doar pentru promenadă

Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” din Slatina se deschide, astăzi, însă accesul va fi permis doar pentru plimbare şi recreere, potrivit unui comunicat remis de Clubul Sportiv Municipal, entitatea care administrează zona de agrement.

Sursa citată arată că aceste condiţii de acces vor fi menţinute până pe 15 iunie.

„Odată cu ieşirea din starea de urgenţă, Clubul Sportiv Municipal Slatina anunţă: Clubul Nautic şi de Agrement «Plaja Olt» se va deschide doar pentru promenadă, astfel încât va fi permis accesul cetăţenilor doar pentru plimbare şi recreere. Această hotărâre a fost luată în beneficiul cetăţenilor!”, transmite CSM.

Celelalte servicii oferite de Clubul Nautic rămân suspendate.

„Toate serviciile oferite de Clubul Nautic şi de Agrement «Plaja Olt» rămân sistate, până la o dată pe care o vom anunţa ulterior. Cetăţenii trebuie să înţeleagă că restricţiile rămân, că suntem în stare de alertă şi că pericolul infectării cu coronavirus nu a trecut”, se mai arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2020-05-19 10:39:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...