Administraţie

2019-06-08, 10:36:50

CNI construiește la Drăgănești-Olt o bază sportivă la standarde internaționale

Un teren sportiv cu nocturnă, cu o tribună de 500 de locuri, ministere pentru diverse sporturi, vestiare și o parcare vor fi construite de către CNI, în noua bază de la Drăgănești-Olt.

Potrivit unei adrese a Companiei Naționale de Investiții (CNI), investiția face parte din planul Guvernului PSD în vederea organizării Campionatului European de Fotbal din anul 2020. România și-a asumat construcția și modernizarea a 400 terenuri de fotbal.

„Drăganeștiul este printre primele localități din țară unde va fi construită o baza sportivă la standarde internaționale.  Aceasta va cuprinde teren sportiv TIP 1, omologat UEFA și FRF, cu nocturnă și 500 de locuri pentru spectatori; miniteren sportiv tușat pentru minifotbal, handbal, tenis, baschet; clădire vestiare și administrativă și parcare pentru autovehicule și autocar”, a transmis primarul din Drăgănești-Olt, Pantelie Rotaru.

Comentarii

Redacţia

2019-06-08 10:36:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...