Comunitate

2019-08-22, 15:18:14

Coadă de maşini până la 1.30 dimineaţa, în prima zi la noul McDrive din Slatina

3.000 de clienţi au trecut pragul noului magazin McDonald’s din Slatina, în prima zi, iar coada de autoturisme a continuat după miezul nopţii, până la 1.30 dimineaţa. Aglomeraţia s-a mutat şi în parcul din apropiere, care s-a umplut de părinţi şi copii, chiar dacă municipalitatea a lansat un apel către cetăţeni să aştepte deschiderea oficială.

Potrivit reprezentanţilor restaurantului McDonald’s din Slatina cei mai mulţi dintre cei 3.000 de clienţi au reprezentat familii cu copii, iar cele mai vândute au fost meniurile dedicate celor mici.

Cei de la McDonald’s se aşteaptă ca aglomeraţia din prima zi să persiste şi în următoarele trei săptămâni.

Noul restaurant McDonald’s din Slatina a fost inaugurat în prezenţa directorului general al companiei, Daniel Boaje, a primarului Slatinei, Emil Moţ, şi a preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu.

Restaurantul construit pe o parte a terenului fostei unităţi militare din Slatina are o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, McDrive, un spațiu de joacă exterior și o parcare.
3.443 de metri pătrați reprezintă suprafața concesionată SC Premier Restaurants Romania SRL, societatea care deține franciza la restaurantele McDonald’s, de la primărie, pe o perioadă de 49 de ani, în schimbul a 396.000 euro.

Restaurantul din Slatina deține 106 de locuri în interior, dintre care 14 în camera pentru petreceri tematice, care dispune și de o masă digitală, ideală pentru jocurile distractive ale celor mici, precum și 94 de locuri pe terasa exterioară. Totodată, clienții își vor putea începe dimineața cu o cafea de calitate la McCafé, alături de o prăjitură delicioasă.

Restaurantul din Slatina va funcționa zilnic, între orele 7.00 - 24.00, timp în care clienții se vor putea bucura de cele mai bune cafele și prăjituri la McCafé, precum și de preparatele iconice McDonald’s. Iar cei mai nocturni dintre  slătineni își pot comanda burgerii preferați oricând de la Drive-Thru, acesta fiind deschis în permanență, chiar și pe timp de noapte, cu excepția anumitor sărbători legale.

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s Slatina își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 26-28 august: fiecare produs Big Mac, McChicken, porție de cartofi sau cafea McCafé tall este însoțit de un al doilea produs din partea casei.

Comentarii

Redacţia

2019-08-22 15:18:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...