Comunitate

2019-06-24, 14:25:15

Comisia IT&C a Asociaţiei Române a Apei se reunește la Slatina. Specialiştii CAO prezintă aplicaţia online de plată a facturilor

Zeci de IT-iști din cadrul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare din toată țara, dar și reprezentanții unor companii din domeniu participă, în perioada 24-27 iunie, la reuniunea Comisiei IT&C din cadrul Asociației Române a Apei ( ARA), care se desfăşoară la Slatina.

Tema discuţiilor va fi despre rețelele și sistemele informatice pe care le-au implementat operatorii, cum se pot dezvolta și securiza acestea și despre noutățile legislative din domeniu.

Departamentul IT din cadrul Companiei de Apă Olt va prezenta infrastructura IT&C a operatorului și noul sistem de plată online a facturilor, implementat cu succes, CAOmobile.

Înființată la 15 iunie 1995, Asociația Română a Apei este o organizație profesională, din care fac parte operatori de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare și firme de profil. ARA inițiază, elaborează strategii și programe de investiții și susține interesele membrilor săi în relația cu autoritățile publice și sindicate.

Toate activitățile ARA sunt coordonate de opt comisii de specialitate care se întrunesc trimestrial pentru a rezolva problemele apărute și pentru a promova și pune în aplicare noi programe și idei de dezvoltare.


Comentarii

Redacţia

2019-06-24 14:25:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...