Comunitate

2020-09-24, 13:17:11

Compania de Apă Olt, investiții la Crâmpoia și Șerbănești

Compania de Apă Olt semnează, vineri, Contractul de lucrări „Extinderea rețelelor de apă uzată în aglomerarea Șerbănești- Crâmpoia”.

Potrivit unui comunicat al Companiei, valoarea contactului este de 31.290.174 lei, iar durata de execuție este de 38 de luni.

În comuna Crâmpoia, se va extinde rețeaua de canalizare cu 16 kilometri și se vor construi opt stații de pompare apă uzată.

În comuna Șerbănești, se va extinde rețeaua de canalizare cu doi kilometri și se vor construi opt stații de pompare apă uzată.

Această investiție face parte din proiectul cu finanțare europeană "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020", în valoare totală de 240 milioane de euro.

„Compania de Apă Olt va face investiții în 25 de localități din județul Olt, pentru extinderea, înființarea sau reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare. Prin aceste investiții, Compania de Apă Olt își propune îmbunătățirea condițiilor de viață din orașele și comunele județului Olt pentru că și noi suntem parte din comunitate!”, arată sursa citată.

Comentarii

Redacţia

2020-09-24 13:17:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...