Social

2019-05-22, 15:35:51

Companie olandeză caută muncitori necalificaţi în grădinărit. Ora, plătită cu aproximativ 9 euro

Noi locuri de muncă în străinătate, care pot fi accesate de către olteni. O companie olandeză are nevoie de muncitori necalificaţi în grădinărit şi horticultură. Activitatea constă în recoltarea şi sortarea florilor. Contractul este pentru perioada 1 iunie-15 octombrie.

O companie olandeză care se ocupă de cultivarea florilor în sezonul estival are nevoie de muncitori necalificaţi. Persoanele interesate trebuie să fie pozitive şi motivate pentru a presta o muncă bună. De asemenea, se caută persoane flexibile, care învaţă repede şi cărora le place să lucreze în aer liber. Este de preferat să aibă experienţă în agricultură.

Angajatorul oferă cazare în camere complet mobilate, cu unul sau două paturi. Bucătăria, baia, toaleta se folosesc la comun cu ceilalţi angajatori. Costul pe săptămână este de 70 de euro şi include gaz, apă, electricitate şi wifi. Asigurarea medicală, în valoare de 21 de auro pe săptămână, este plătită de angajator.

Contractul de muncă este pe perioadă determinată, de la 1 iunie, până pe 15 octombrie., iar ora este plătită cu aproximativ 9 euro. Persoanele interesate din judeţul Olt se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-05-22 15:35:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...