Economie

2019-03-04, 13:08:41

Comunele Oboga şi Baldovineşti, racordate la reţeaua de gaze naturale

Comunele Oboga şi Baldovineşti din judeţul Olt vor fi racordare la reţeaua naţională de alimentare cu gaze naturale, după avizul primint din partea Transgaz.

Cele două localităţi vor avea un racord comun, amplasat la limita zonei administrative a comunei Oboga, conectat la conducta de înaltă tensiune Iancu Jianu - Balş.

Primarul comunei Baldovineşi, Ion Enescu, a declarat că administraţia locală este în căutare de soluţii de finanţare pentru lucrările propriu-zise. Potrivit acestuia, o parte din cheltuieli ar putea fi suportate de Guvernul României.

„Este un proiect important şi am reuşit să racordăm localitatea la reţeaua de alimentare cu gaze naturale. Noi ne-am apucat deja de proiectare. Sunt şi proiecte guvernamentale prin intermediul cărora cred că vom reuşi să accesăm fonduri, iar o parte din cheltuieli le vom cofinanţa din bugetul local. În acest an încep lucrările”, a declarat edilul.

Comentarii

Redacţia

2019-03-04 13:08:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...