Publicitate

2018-11-23, 09:28:16

Comunicat

Organizația pentru Copii si Adulți cu Nevoi Speciale ,, TREBUIE,, Filiala Olt, a derulat proiectul ,,TERAPIE PRIN SPORT,, în perioada 27.07.2018-31.12.2018.
Proiectul s-a adresat unui număr de 28 copiii și tinerii cu dizabilități incluși în programul educațional al organizației.
Proiectul a fost  susținut financiar de Consiliul Local al municipiului Slatina, în baza legii 350/2005.
Obiectivele realizate în cadrul proiectului au fost:
1.Derularea de parteneriate cu două  unități școlare de masă din Municipiul Slatina – Școala Gimnazială nr.3 și Școala Gimnazială ,,Constantin Brancoveanu,, care au asigurat calitatea programelor de recuperare psihomotorie a copiilor și tinerilor  cu dizabilități, din Municipiul Slatina.
2. Aplicarea terapiei prin sport ca  acțiune de intervenție asupra copiilor și tinerilor  cu dizabilități pentru integrarea în viața școlară și socială.
3. Diseminarea informațiilor privind serviciile de recuperare a copiilor și tinerilor  cu dizabilități, cu precădere, a elementului de noutate la nivel local prevăzut în acest proiect, respectiv, terapie printr-un sport competițional - tenis de masă.

În cadrul proiectului s-a reușit :
-amenajarea spațiului destinat tenisului de masă,
- dotarea spațiului destinat terapiei prin sport cu o masă tenis, palete tenis masă, mingii tenis masă, robot mingii tenis, fileu si mochetă.
- un  serviciu nou destinat integrării sociale a copiilor, adolescenților și tinerilor cu dizabilități,
- derularea  proiectului în parteneriat cu două școli din Slatina;
- toți beneficiarii  fiind capabili să tină paleta de tenis în mână și au fost inițiați în disciplina sportivă ”tenis de masă”.
În numele tuturor beneficiarilor mulțumim Consiliul Local al municipiului Slatina care a făcut posibil realizarea și diversificarea activităților din centrele organizației.
 

Comentarii

Redacţia

2018-11-23 09:28:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...