Eveniment

2018-12-05, 15:53:00

Concursul „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” şi-a desemnat câştigătorii

Elevii de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” au câștigat cele mai multe premii la concursul creație literară și arte plastice „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”, potrivit rezultatelor anunţate, miercuri, de Primăria Slatina.

Câștigătorii concursului au fost desemnați, de jurul de specialitate, format din profesori și artiști din tot județul. Competiția a stârnit din nou interesul a sute de copii care au studiat opera marelui dramaturg născut în Slatina.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că laureaţii concursului vor fi premiaţi vineri, la Centrul Cultural.

 „Am ajuns la finalul celei de-a VII-a ediții a concursului «Slatina. Acasă la Eugen Ionescu». Astăzi am desemnat și câștigătorii acestui concurs. Slatina are copii talentați, iar acest lucru ne bucură. Cu această ocazie o să îi premiem vineri, la ora 10.00, la Centrul Cultural «Eugen Ionescu»”, a declarat Vîlceleanu.

Numărul participanților, dar și al celor care au apreciat lucrările lor a fost foarte mare, spun organizatorii. Cele mai multe premii, inclusiv cel de popularitate au fost câștigate de elevii de la Minulescu.

„La premiul de popularitate am remarcat că s-a ajuns chiar și la 1.000 de like-uri și asta înseamnă că există un interes major pentru acest concurs, care va avea continuitate”, a mai spus Vîlceleanu.

Autoritățile oferă în total 16 premii, a căror valoare pornește 200 de lei în cazul celor de popularitate și ajunge la 1.000 lei, pentru cei clasați pe primul loc.

Comentarii

Redacţia

2018-12-05 15:53:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...